fbpx

Hoe wil jij je voelen wanneer je je huis binnen loopt?

Stel je eens voor hoe het voelt als:

  • Je ’s avonds gewoon met je gezin aan tafel kan eten want die ligt niet vol met stapels papier, lege glazen en schone was die nog gevouwen moet worden.
  • Je kledingkast niet meer uitpuilt met spullen die je nooit draagt, maar alleen met kledingstukken waar je blij van wordt en die je snel gevonden hebt.
  • Je een cadeautje moet inpakken en precies weet waar het pakpapier, de schaar en plakband liggen.
  • Je stofzuiger het begeeft en je in no time het garantiebewijs hebt gevonden.
  • Jij je fiets weer in de schuur kan zetten, zonder eerst met je voet allerlei rondslingerende voorwerpen aan de kant te duwen.
  • Je rust ervaart wanneer je je huis binnenloopt, i.p.v. stress door alle rommel die je om je heen ziet.

Ben je wel eens begonnen met het opruimen van je huis en uren later ontdek je dat je bijna niks bent opgeschoten? Komen er steeds allemaal herinneringen boven bij bepaalde spullen en lukt het je niet om er beslissingen over te nemen? Of weet je eigenlijk gewoon niet waar je moet beginnen? Is alleen al de gedachte aan opruimen zo overweldigend dat je het helemaal maar laat zitten?

Een professional organizer kan jou helpen. Jou motiveren om door te gaan, systemen creëren, helpen met het nemen van beslissingen over spullen, ervoor zorgen dat je weer tijd gaat krijgen voor de leuke dingen in het leven.

Het leven is kort en de tijd vliegt voorbij. Zorg ervoor dat je de tijd die je hebt, besteedt aan dingen die er echt toe doen. Bedenk wie jij NU bent en laat lost wie je was of dacht te (horen) zijn. Het is tijd om toe te geven dat je nooit gaat fonduen, tennissen of dat oude nachtkastje opknappen.

Twijfel je of je een professional organizer moet inhuren? Ik heb alle voordelen voor je op een rijtje gezet in een mooie infographic.

Ben je overtuigd? Neem dan contact met mij op voor een gratis en geheel vrijblijvende organizing boost sessie.

Interessant? Deel het via social media!

Pin It on Pinterest

Share This