fbpx

Virtual Organizing

Wat is Virtual Organizing?

Virtual Organizing is hetzelfde als Professional Organizing, alleen is de Professional Organizer niet fysiek bij jou aanwezig; jij moet zelf het ‘hands-on’ deel doen waar normaal gesproken de Professional Organizer ter plekke bij helpt. Met ‘hands-on’ bedoel ik dingen als het leeghalen van kasten, meubilair verschuiven, kleding opvouwen, papieren in mappen stoppen, etc.

Bij Virtual Organizing werk jij samen met mij op afstand aan jouw organizing vraag. Ik begeleid jou ‘live’ in korte sessies van 1 uur via de telefoon of video chat zoals Skype, Google Hangouts, Zoom of Whatsapp. Je kunt hiervoor een pc, laptop, tablet of smartphone gebruiken.

Simpel gezegd:

 

Ja, er staat plezier. Organiseren en opruimen kan écht leuk zijn. En er staat ook hard werken, want het kan ook fysiek en mentaal vermoeiend zijn. Gelukkig ben ik er dan om jou te ondersteunen en aan te moedigen, zodat jij jouw organizing doelen bereikt.

Wat zijn de voordelen van Virtual Organizing?

• Virtual Organizing sessies duren 1 uur en zijn daardoor makkelijker in te plannen in je drukke schema dan ‘hands-on’ organizing sessies van 4 uur of meer.

• Het is per saldo goedkoper dan het inhuren van een Professional Organizer aan huis. Door vaker korte afspraken te maken en het bijbehorende huiswerk te doen, blijf je gefocust en kun je snel je doelen behalen.

• Doordat jij het werk zélf doet, i.p.v. dat de organizer het ter plekke even snel voor je oplost, leer je de organizing vaardigheden op een andere manier aan. Je krijgt een realistischer beeld van de tijd en moeite die het jóu kost om iets opgeruimd te krijgen. Met de aangeleerde vaardigheden kun je in de toekomst ook nieuwe organizing vragen zélf aanpakken.

• Je hoeft niet een onbekend iemand bij je in huis te halen.

Minder afleiding omdat de Professional Organizer niet in je huis aanwezig is.

• Je hebt de mogelijkheid om met een Professional Organizer te werken, zelfs als er geen bij je in de buurt woont.

• Je krijgt de hulp, expertise én aanmoediging van een gediplomeerde Professional Organizer.

 

Voor wie is Virtual Organizing geschikt?

Virtual Organizing is geschikt voor jou, als jij:

Gemotiveerd bent om je organizing doelen te bereiken.

 Bereid bent om iets nieuws te leren.

 Digitaal vaardig bent; je moet kunnen omgaan met smartphone, tablet of laptop.

 Een goede internet verbinding hebt.

 Goed zelfstandig kan werken tussen de sessies door.

 Fysiek in staat bent om het ‘hands-on’ organizing deel uit te voeren.

 Het druk hebt en geen tijd hebt om ‘hands-on’ organizing afspraken van 4 uur of meer in te plannen.

Hoe werkt Virtual Organizing?

We plannen eerst een gratis ‘Organizing Boost sessie‘ in van 30 minuten. Tijdens dit gesprek maken we gebruik van videobellen (bijv. via Skype of een ander platform) zodat je mij meteen jouw ruimte(s) kan laten zien. Ik zal je een aantal vragen stellen over jouw organizing stijl, je doel(en) en je uitdagingen en valkuilen. Zo brengen we jouw organizing vraag duidelijk in kaart en kunnen we bepalen op welke manier je het beste geholpen kunt worden.

Is er aan beide kanten een klik, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste virtual organizing sessie. We spreken af hoe het virtuele contact zal verlopen (Bijv. via Skype) en we maken afspraken over tussentijds contact, de betaling en de voorwaarden van overeenkomst, zodat alles duidelijk is.

gratis virtual organizing boost sessie

Tijdens de sessies maak je gebruik van je smartphone, tablet of laptop om mij je ruimte te laten zien. Ik maak een actieplan en geef je tips en advies over hoe je die ruimte het beste kunt aanpakken. De sessies duren 1 uur. Ik oordeel niet en geef je de support die je nodig hebt om jouw organizing doel te bereiken. Aan het einde van dat uur bespreken we je huiswerk voor de tussenliggende periode tot onze volgende afspraak. De volgende afspraak plannen we ook meteen in.

Tussen de sessies door ontvang je e-mail support en huiswerk om jouw organizing project succesvol af te kunnen ronden.
Het aantal sessies en de hoeveelheid tijd die nodig is, is afhankelijk van de grootte van je project en hoeveel tijd je er tussen de sessies door aan kunt besteden.

Als je project is afgerond, sluiten we af met een evaluatie.

Kun jij wel wat hulp gebruiken met opruimen en organiseren?

Vraag dan nu vrijblijvend een gratis Organizing Boost sessie aan!
Ja, ik wil een gratis Organizing Boost!

Pin It on Pinterest

Share This